Broaster chicken

Традиция от 1954 г.

BROASTER CHICKEN е водеща марка в Америка повече от 50 години.

Програмата GENUINE BROASTER CHICKEN има над 5000 ресторанта в Америка и още хиляди по целия свят. Мисията на компанията е да предлага оригинално американско пържено пиле, приготвено по здравословен начин, на добри цени.

Хранително превъзходни в сравнение с конкурентните марки

Нашата програма GENUINE BROASTER CHICKEN е построена около методът на BROASTER за пържене под налягане, който запечатва отвътре натуралния вкус на пилешкото като го изолира от мазнината, за приготвянето на по-крехки, сочни и вкусни блюда с понижено оксидно съдържание, по-малко калории, по-малко мазнини, но с по добър вкус. Ставайки част от голямото семейство на Broaster, Вие не само ще получите най-съвременната технология за приготвяне и предлагане на пиле, но и обучение на персонала, постоянна техническа и маркетингова поддръжка!

Митове и факти за пърженето подналягане

Мит или факт: Нормалното пържене изсушава пилето повече от пърженето под налягане.
Отговор: Факт. Изпържените под налягане Genuine Broaster Chicken пилешки крилца са над 44% по-сочни от традиционно приготвените такива.

Мит или факт: Пърженето под налягане вкарва мазнина във пилето и го прави мазно.
Отговор: Чист Мит. Водещите марки за пържено пиле имат от 40 до 70 процента повече мазнина в продуктите си от Broaster Chicken.

Мит или факт: Независимо как е начина на приготвяне, всички вериги за пържено пиле имат идентично съдържание на калории.
Отговор: Мит. Genuine Broaster Chicken побеждава във публикуваните сравнения на всички вериги за пържено пиле.

Мит или факт: Broaster са по-добри.
Отговор: Вие преценете! Не само,че е по-вкусно,но и притежава по-малко калории, мазнини, въглехидрати, и е по-сочно. Broaster побеждава водещите вериги за пържено пиле по всички показатели.

Станете наш ФРАНЧАЙЗ ПАРТНЬОР

Ако желаете да станете наш франчайз партньор, моля свържете се с нас оттук.